Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Cookies används för trafikmätning och optimering av sidans innehåll samt till att målinrikta marknadsföring. Vi säljer inte din information vidare. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Köp hos Fabrik40.se

Gravidkuddar

Gravidkuddar

Gravida kvinnor har ofta svårt att sova. Problemen beror många gånger på felställningar som är svåra att korrigera utan rätt stöd i sängen. Vi levererar gravidkuddar som är snygga, sköna, funktionella och av hög kvalitet, designade för att ge dig optimal nattsömn under din graviditet. Kuddarna uppskattas även efter graviditeten, då de används som amningsstöd och som fortsatt support vid sömn och vila.
För den som är gravid är det obehagligt att ligga på rygg. Trycket från magen hindrar blodets återflöde till hjärtat och ger ofta en känsla av obehag och illamående. Ligger du på sidan minskar trycket avsevärt. Med våra smart designade gravidkuddar kan även du som är gravid sova skönt på sidan och slipper få ont i axlar, ben, bäcken, rygg, mage och höfter.

Miljöcertifierat material

Kuddarnas överdrag är tillverkade av 100% Oeko-Tex certifierad bomull och innehåller inga tillsatta kemikalier. Kuddarna är mjuka och följsamma. Överdraget är förtvättat, förkrymt och tvättbart i 60°C. Köper du din gravidkudde från oss får du en kudde av hög kvalitet, tillverkad i miljöcertifierat material.


Visa:
Sortera efter:

Maggan Ekologisk Gravidkudde

Gravidkudden Maggan går att köpa direkt från Fabrik40.se.Köp din gravidkudde direkt hos fabrik40.se...

898Kr Exkl moms: 718Kr

PAKET, Gravidkudde Maggan & amningskudden Doris

Inför jul erbjuder vi nu  ett paket  med både Gravidkudden Maggan och Doris till ett kanon..

1 450Kr Exkl moms: 1 160Kr

Väska till Maggan

En snygg förvaringsväska till Gravidkudden Maggan. Passar självklart andra stora kuddar som exempelv..

150Kr Exkl moms: 120Kr