Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Cookies används för trafikmätning och optimering av sidans innehåll samt till att målinrikta marknadsföring. Vi säljer inte din information vidare. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Gravidbh Carriwell vit

Gravidbh Carriwell vit

Carriwell Gravid-BH utan sömmar är stilren och kan användasfrån början av din graviditet. Gravibh:n äe stabil och ger ett gott stöd samtidigt som den mjuk och skön att ha på sig. Carriwell Gravidbh är tillverkad utan sömmar vilket gör att den inte syns under dina kläder. Med en extra panel vid sidan av BH:n finns gott om utrymme för den växande bysten. Carriwell Gravidbh utan sömmar har breda bekväma axelband, samt brottarrygg utan spännen eller knappar.

  • Flexibel: Den mjuka flexibla materialet anpassar sig efter din växande kropp under graviditeten. Behån växer med dina bröst och räcker ända in i tredje trimestern.
  • Komfort: Det extra mjuka materialet som andas är idealiskt för känsliga bröst.
  • Stödjande: Extra breda axelband och brottarrygg ger stöd och minskar belastningen.
  • Rekommenderad: De mjuka kuporna och den sömlösa designen gör att denna gravidbh rekommenderas av barnmorskor för användning under graviditeten.

Material: 91 % Polyamid och 9 % Elastan.

Storlekar:

GB/US 32" 34" 36" 38" 40" 42" 44"
EU 70 75 80 85 90 95 100
F 85 90 95 100 105 110 115
A S S S M M L L
B S S S M M L XL
C S S M M L L XL
D S M M M L L XL
DD M M M L L XL XL
F M M L L L XL  
G M L L XL XL XL  
H L L XL XL XL XL  
I     XL XL      

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Captcha
  • 140Kr
  • Exkl moms: 112Kr

Tillgängliga alternativ

Taggar: gravidbh, bh