Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Cookies används för trafikmätning och optimering av sidans innehåll samt till att målinrikta marknadsföring. Vi säljer inte din information vidare. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Köp hos Fabrik40.se

Leveransinformation

Hemsidor ägda av Checkit health care AB levererar för tillfället endast varor till kunder bosatta i Sverige och Norge. Fraktpriset beror på paketets vikt. 
Privatpersoner hämtar ut på paketet på närliggande postkontor/utlämningsställe. DHL Används i första hand, men i vissa fall kan även andra transportfirmor användas.


Vi strävar alltid efter att skicka varorna samma eller nästkommande dag. Vi reserverar oss dock för att hinder kan uppkomma vilket kan göra att det tar längre tid att få iväg paketet.


När vi packat ditt paket väntar på att bli upphämtat av fraktbolaget registreras det i deras system. Det kan dock ta upp till 24h och ibland mer innan du kan spåra paketet. Du får alltid ett mail skickat till dig med en spårningskod. Kolla skräpposten om du inte fått ett sådant email inom en till två dagar.


Kunder i norge betalar norsk moms när de hämtar ut varan.