Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Cookies används för trafikmätning och optimering av sidans innehåll samt till att målinrikta marknadsföring. Vi säljer inte din information vidare. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Klicka här för att se våra recensioner på Google!
 

D-HLR

Postad av tomas3366 2016-01-01 0 Kommentarer HLR-utbildning,

D-HLR är avsedd för utryckningspersonal, brandmän, väktare, polis m.m..   Utbildningen är även lämplig till företag som har eller planerar att köpa en hjärtstartare. Utbildningen är snarlik HLR-Vuxen utökad,  men under D-HLR utbildningen görs tester som deltagarna ska klara av samt att kursboken ska läsas in innan kurstillfället. Ett webbtest ska också genomföras av deltagarna innan utbildningen. 
 

Vi går grundligt igenom hjärtstartarens funktion och får mer träning i HLR. Vi fokuserar mycket på scenarieträning vilket brukar uppskattas som både givande och roligt av de medverkande i D-HLR utbildningen. Vi går även igenom den akututrustning som finns tillgänglig på arbetsplatsen, exempelvis syrgas, sug och pocketmask.
 

Efter utbildningen får du ett certifikat som intygar att du genomfört utbildning i D-HLR enligt de senaste riktlinjerna från HLR-rådet. Utbildningen leds av erfaren sjukvårdspersonal och utförs till största delen praktiskt på HLR-dockor. 

Under utbildningen används professionella övningsdockor. Alla deltagare har varsin docka under de grundläggande momenten. Under scenarieträningen används en helkroppsdocka.

Antal deltagare: 6 personer
Tidsåtgång: Ca 3,5-4 h.