Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Cookies används för trafikmätning och optimering av sidans innehåll samt till att målinrikta marknadsföring. Vi säljer inte din information vidare. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

HLR-utbildning

Utbildningar i Första hjälpen och Hjärt-lungräddning i hela Sverige

Boka utbildningar i Första Hjälpen och Hjärt-lungräddning enkelt hos oss. HLR-utbildning Våra HLR-instruktörer genomför utbildningar inom HLR och första hjälpen i Stockholms och Skånes län. Uppdragsutbildningar genomför vi i hela Sverige.

Ring 08-41049049 eller kontakta oss här för att boka utbildning.

(Maila din bokning till oss eller använd vårt kontaktformulär)

Vi genomför HLR-utbildningar på plats hos er i hela Sverige. Kontakta oss för att enkelt boka HLR-utbildning till ditt företag. Vi finns i hela Stockholms län, Skåne, Uppsala, Eskilstuna, Västerås, Göterborg, Malmö, Kristianstad och Helsingborg. 
 

Listan kan göras lång med nöjda kunder i alla typer av branscher. Vi utbildar allt från sjukvårdspersonal till personer som aldrig tidigare utfört Hjärt-lungräddning eller första hjälpen. Att vara förberedd när en olycka inträffar är ovärderbart. Hjärtstopp och andra olyckor kan drabba vem som helst, var som helst och när som helst. Det är en trygghet att veta att arbetskamraterna kan agera med snabb HLR eller första hjälpen om något händer dig eller någon annan på arbetsplatsen.
 

Anpassade utbildningar

Vi anpassar utbildningarna till er verksamhet. Vill ni ha en kort men effektiv utbildning kan vi få med det viktigaste på ca en timme.
Det viktigaste för oss är att ni får en utbildning som passar in i er verksamhet, vi lägger till eller tar bort delar efter önskemål.
 

Hög kvalitet

Hos oss är alla instruktörer specialistsjuksköterskor inom ambulanssjukvård eller sjuksköterskor med erfarenhet från akutsjukvård. De flesta har arbetat som instruktörer under många år. Stort fokus läggs på praktiska övningar och vi strävar alltid efter en lättsam och trevlig atmosfär.

HLR-Vuxen Grund

HLR-Vuxen Grund

tomas3366 2016-12-07 1
 HLR-Vuxen är grundutbildningen alla borde gå, avsedd både för personal på företag och privatpersoner. Deltagarna lär sig göra HLR på vuxna personer. ...
Läs mer
Första Hjälpen

Första Hjälpen

tomas3366 2016-01-04 0
 Första hjälpen utbildning, L-ABCDE kurs där du undervisas i hur du ska agera vid fler akuta tillstånd än enbart hjärtstopp. Områden som berörs är bla...
Läs mer
D-HLR

D-HLR

tomas3366 2016-01-01 0
D-HLR är avsedd för utryckningspersonal, brandmän, väktare, polis m.m..   Utbildningen är även lämplig till företag som har eller planerar att köpa en...
Läs mer